Πανελλαδικός Συντονισμός Με Αφορμή Τις Εκκενώσεις Των Καταλήψεων.

DSC04498

Η θρασύδειλη επίθεση ενάντια στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους συνεχίζεται με την κρατική συμμορία να ξεσαλώνει σε ένα όργιο ωμής καταστολής!

Το ανακοίνωσαν και στα media ότι ο νόμος και η τάξη θα επιβληθεί. Αυτό που εννοούν φυσικά είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν ότι μέσα τους είναι διαθέσιμα για να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν και να υποτάξουν οτιδήποτε εχθρικό και επικίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Φυσικά αυτή η επιδίωξη εναντίον του αναρχικού και καταληψιακού κινήματος πέφτει στο κενό.

Μετά λοιπόν την εισβολή των μπάτσων στο Α.Π.Θ. και το Ε.Μ.Π. στα μέσα Αυγούστου, μετά τις εκκενώσεις των 3 καταλήψεων της Πάτρας (Παράρτημα, Μαραγκοπούλειο, αυοδιαχειριζόμενο στέκι ΤΕΙ) και της κατάληψης Βαλβείου στο Μεσολόγγι, το θέαμα της «ευταξίας και του νόμου» συνεχίζει το έργο του με επόμενο σταθμό τα Γιάννενα, εκκενώνοντας την κατάληψη Αντιβίωση στις 29 Αυγούστου καθώς και την κατάληψη Ορφανοτροφείου στην Θεσσαλονίκη.

Εκμεταλλευόμενοι τους βραδείς ρυθμούς του καλοκαιριού επιχειρούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα εκ του ασφαλούς στα κλεφτά, με στρατιές αστυνομικών δυνάμεων και με την επικουρική στήριξη διαφόρων κρατικών φορέων.

Κανένα κτίριο όμως από αυτά δεν έχει χαθεί οριστικά. Κανένας κοινωνικός χώρος δεν είναι μόνο τα ντουβάρια. Είναι πρωτίστως οι άνθρωποι και οι κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις που τους συνδέουν. Όσοι νομίζουν λοιπόν ότι μπορούν να επαναφέρουν το πρότερο καθεστώς εγκατάλειψης και φθοράς δεκαετιών αυτών των κτιρίων για να παίξουν το προπαγανδιστικό χαρτί της «αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας» είναι βαθιά γελασμένοι.

Είμαστε συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να απαντήσουμε όπως απαιτούν οι καιροί στις συνεχείς επιχειρήσεις των «νόμιμων και ηθικών» προπαγανδιστών που έχουν δημιουργήσει ασφυξία σε μια εν βρασμώ κοινωνία. Η αλαζονεία της εξουσίας είναι και αυτή που θα την θάψει. Το ζήτημα είναι όμως πως θα καταφέρει η κοινωνία να μην καταπλακωθεί από τα συντρίμμια που θα φέρει αυτή η κατάσταση.

Ο αρχιγκαιμπελίσκος Δένδιας και η κρατική και παρακρατική συμμορία του καθώς και οι πρόθυμοι παρατρεχάμενοί τους ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζουν,

Οι μέρες ασυδοσίας τους είναι μετρημένες. Όποιο χέρι σηκώνεται εναντίον των δομών κοινωνικής αντίστασης θα κόβεται!

Πανελλαδικός Συντονισμός Με Αφορμή Τις Εκκενώσεις Των Καταλήψεων.

DSC04502

DSC04517

DSC04520

One thought on “Πανελλαδικός Συντονισμός Με Αφορμή Τις Εκκενώσεις Των Καταλήψεων.”

  1. Pingback: Jay

Comments are closed.